onsdag 20 november 2013

En härlig söndag

Några av mina gamla arbetskamrater från Responstryck var här på pysselträff tillsammans med sina barn. Vi var en blandad skara från 6-7 år upp till mina mogna 60+. Det var en väldigt mysig söndageftermiddag som gick i raketfart. Fattar inte hur tiden kan gå så fort bara för att man sitter och pysslar.
 
Fick gjort några julkort till i alla fall.
 
 
 
Här kommer ett i Maja Designs nya julserie
 
 
 
Före pysselträffen hann Ludwig och Nowa och jag med ett besök på lekplatsen innan farfar skjutsade hem dem <3
 
 

 
Ha en bra kväll!

tisdag 12 november 2013

En helg på Tjörn

Vi åkte till stugan i helgen för att förbereda utbyggnaden genom att riva altanen och ta bort lite buskar mm. Vi upptäckte ganska snart att den var gediget gjord (svåger Styrbjörn igen). Vi (Bertil) fick bort ett par plankor innan vi gav upp det projektet och överlämnade det till grävskopan eller Stubben med tigersåg.
 
 
 
Nästa projekt blev att ta ner en berberishäck. Sticksigt och härligt. Gillade faktiskt regnet eftersom det gjorde att vi kunde elda upp eländet.
 
 
 
Lite pyssel blev det så klart också. Det mörknar ju ganska tidigt som tur är.
Full fart på produktionen av julkort. Jag gillar verkligen att klippa och klistra.
 
 
 
Jag är inte riktigt nöjd med mina bilder på bloggen ännu. Får nog kolla med någon som kan och sedan träna lite mer.
 
Ha det så bra tills vi hörs igen!
 

tisdag 5 november 2013

Memories



Fick ett nytt DT-paket från www.pysselskafferiet.se och i det låg det här vackra papperet från PION Design. Det var bara att leta i fotogömmorna för att hitta ett kort som kunde passa. Behövde inte leta så länge innan jag hittade sista kortet på Jossan och hennes första egna häst Uno. Passar bra till något kommande album tror jag <3.

Vi har varit på Tjörn i helgen för att ha byggmöte och förbereda lite inför utbyggnaden av stugan. Känns både spännande och lite oroligt. Många beslut skall fattas och jag tycker det är lite svårt att se hur det skall bli när man bara har en ritning att gå på. Fast det är svåger Styrbjörn som är byggmästare och då brukar det bli bra.
 
Första steget var att fälla björken som stod i vägen. Lite sorgligt tyckte Marcus för den hade han och morfar lagat med cement när stammen höll på att spricka isär.
 
 
 
Lite memories blev det denna gången.